MOERA OFFICE

Taking a disused group of shops in Moera, Robertson Architecture Design have created a collaborative studio for itself and local businesses to co-work. The office is integrated into the local community contributing to the revitalisation of this suburban centre. This sets an example that work in the 21st century can be integrated into the local area where you live, eliminating the need for wasteful commuting, helping to strengthen local communities.

 

The design utilises a series of insertions using a restrained palette of pine plywood and varnished raw steel frames to create a series of varied spaces from two modest shops with focal points for collaboration.

  • Robertson-Architecture-Design-Twitter
  • Robertson-Architecture-Design-LinkedIn
  • Robertson-Architecture-Design-Facebook
  • Robertson-Architecture-Design-Instagram

2018 Robertson Architecture Design